Denní menu

Pondělí : 20. listopad 2017 Nikola/Nikol
Polévka : 0.22l Hrachová s uzeninou ( 1,9 )
100 g Smažený sýr v trojobalu, vařený brambor, tatarská omáčka 99,–Kč ( 1,3,6,7,9,10,12 )
150 g Pečená husí roláda s vepřovým masem a sušenými švestkami ložená na červeném zelí s jablky podávaná s bramborovým knedlíkem 119,–Kč ( 1,3,6,7,9,10,11,12 )

Úterý : 21. listopad 2017 Albert
Polévka : 0.22l Italská s nudlemi ( 1,3,9 )
200 g Pečené šišky z vepřového masa doprovázené přírodní omáčkou, hořčicí a čerstvou cibulí podávané s mačkaným bramborem 119,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )
100 g Pikantní hermelín ložený na grilované zelenině podávaný s bagetkou 119,–Kč ( 1,3,6,7,9,10,11 )

Středa : 22. listopad 2017 Cecílie
Polévka : 0.22l Bramboračka ( 1,9 )
150 g Masový špíz ( kuř.prsa,vepř.panenka ) s cibulí a slaninou doprovázený jemnou omáčkou z grilovaných paprik podávaný s kari rýží 129,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )
350 g Bramborové halušky se smetanovým tvarohem zdobené restovanou slaninou a sekanou petrželkou 119,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )

Čtvrtek : 23. listopad 2017 Klement
Polévka : 0.22l Vepřový vývar s masem, zeleninou a kroupami ( 1,9 )
160 g Sekaný biftek ve slanině doprovázený hořčicovou omáčkou podávaný se smaženými bramborovými kroketami 129,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )
350 g Penne s kuřecím masem, listovým špenátem, cibulí, česnekem a smetanou zdobené strouhaným eidamem 119,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )

Pátek : 24. listopad 2017 Emílie
Polévka : 0.22l Cibulačka se sýrovým toastem ( 1,3,7,9 )
200 g Kuřecí závitek s krůtími játry na kořenové zelenině s červeným vínem podávaný s bramborovou kaší 129,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )
300 g Tortilla plněná pikantními mexickými fazolemi s vepřovým masem 119,–Kč ( 1,3,6,7,9,10 )

Váha masa na jídelním lístku je uvedena v syrovém stavu. Seznam alergenů u obsluhy. Směrnice 2000/89 ES od 13.12.2014, směrnice 1169/2011 EU

loading